A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

Як увійти на портал Дія?

Як увійти на портал Дія?

Введіть в браузері diia.gov.ua. Натисніть на "Зареєструватися" Авторизуйтесь за допомогою електронного підпису, оберіть "Увійти за допомогою особистого ключа" Завантажте ключ Введіть пароль Вкажіть електронну адресу Введіть код підтвердження, який Ви отримали на свою електронну пошту Вкажіть свій номер телефону Підтвердіть свій номер телефону кодом з смс повідомлення Підтвердіть свої Прізвище та податковий номер Вкажіть дату свого народження Вкажіть паспортні дані та адресу реєстрації Готово! Ви успішно пройшли реєстрацію на порталі Дія! Детальніше у відео: https://www.youtube.com/watch?v=VVIfqBmOI4w

15:42 09.11.2021

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва!

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва!

   Сердечно вітаю вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

09:28 09.11.2021

Страхувальники Херсонщини спрямували до соцфондів понад 4,3 мільярда гривень.

Страхувальники Херсонщини спрямували до соцфондів понад 4,3 мільярда гривень.

   Протягом січня – жовтня 2021 року роботодавці Херсонщини перерахували до соціальних фондів понад 4,3 млрд гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.    Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, цьогорічні надходження єдиного соціального внеску на 776,4 млн гривень перевищили відповідний показник попереднього року.

20:47 08.11.2021

Як проводити медогляд під час карантину?

Як проводити медогляд під час карантину?

   Відповідно до статті 17 Закону України «Про охорону праці» роботодавець зобов’язаний за свої кошти забезпечити фінансування та організувати проведення попереднього (під час прийняття на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, щорічного обов’язкового медичного огляду осіб віком до 21 року.

14:53 04.11.2021

«Спрощенці» Нововоронцовської громади сплатили до місцевого бюджету понад 6 мільйонів гривень

«Спрощенці» Нововоронцовської громади сплатили до місцевого бюджету понад 6 мільйонів гривень

          За 9 місяців цього року представники малого та середнього бізнесу сплатили до місцевого бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади 6,5 млн гривень єдиного податку. Про це повідомили спеціалісти відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.           Єдиний податок – це система оподаткування, яку охоче обирають підприємці - представники малого бізнесу. Тож значну частину надходжень цього податку до бюджету забезпечують саме суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи.

14:08 04.11.2021

Інформація  Нововоронцовського базового центру зайнятості, надання соціальних послуг населенню та роботодавцям.

Інформація Нововоронцовського базового центру зайнятості, надання соціальних послуг населенню та роботодавцям.

      ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» надає широкий спектр адресних послуг замовникам кадрів та має чималий досвід співпраці підприємствами Херсонщини.    

09:44 02.11.2021

Відкрито пункт екстренної медичної допомоги.

Відкрито пункт екстренної медичної допомоги.

   Сьогодні з робочим візитом до Нововоронцовської територіальної громади прибули Геннадій ЛАГУТА– голова Херсонської обласної державної адміністрації, Сергій КОЗИР – кандидат у народні депутати до Верховної Ради України, Ольга СИДОРЕНКО – голова Бериславської районної державної адміністрації, Віктор КОРОЛЕНКО – директор комунального некомерційного підприємства «Херсонська обласна клінічна лікарня», Юрій БОВКУН – директор комунального некомерційного підприємства «Обласний територіальний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради та Микола КУТЮК – медичний директор комунального некомерційного підприємства «Обласний територіальний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради.

17:26 29.10.2021

28 жовтня - річниця звільнення України від нацистів.

28 жовтня - річниця звільнення України від нацистів.

   28 жовтня ми відзначаємо річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.   Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу. Переможна битва за Україну, яка тривала довгих 22 місяці, стала вирішальною у розгромі військ гітлерівської Німеччини і її союзників.

11:48 29.10.2021

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників.

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників.

   День визволення України від фашистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

12:19 28.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь