A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

ПОВІДОМЛЕННЯ  про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Просвітницькі програми»

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Просвітницькі програми»

   Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 31 травня 2018 року № 555 (далі – Положення), наказу відділу із гуманітарних питань Нововоронцовської селищної ради від 17 листопада 2021 року № 127 30 листопада 2021 року проводиться І етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Просвітницькі програми» (далі – Конкурс).

14:11 23.11.2021

До відома депутатів селищної ради восьмого скликання!

До відома депутатів селищної ради восьмого скликання!

   26.11.2021 року о 09:00 годині відбудеться засідання постійної комісії з  питань регламенту, депутатської  діяльності та етики, законності, правопорядку та запобігання корупційних правопорушень   селищної ради в кабінеті секретаря селищної ради.

15:02 22.11.2021

До відома депутатів селищної ради восьмого скликання!

До відома депутатів селищної ради восьмого скликання!

   25.11.2021 року о 09:00 годині відбудеться засідання постійної комісії з  питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності в кабінеті секретаря селищної ради.

14:53 22.11.2021

Нововоронцовщина відзначила День Гідності та Свободи.

Нововоронцовщина відзначила День Гідності та Свободи.

   21 листопада – особлива дата в українському календарі. Адже саме цього дня з інтервалом у 9 років розпочалися Помаранчева революція 2004 року та революція Гідності 2013-2014 років, які повністю змінили вектор розвитку української держави та історії в цілому.

11:04 22.11.2021

Шановні трударі!  Щиро вітаю Вас з Днем працівників сільського господарства!

Шановні трударі! Щиро вітаю Вас з Днем працівників сільського господарства!

   Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими рунами, першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду.

22:51 21.11.2021

   До відома депутатів селищної ради восьмого скликання!

  До відома депутатів селищної ради восьмого скликання!

  23.11.2021 року о 9:00 годині в залі засідань селищної ради відбудеться засідання постійної комісії з  питань аграрної політики та земельних відносин, природокористування, планування території, інфраструктури, житлово-комунального господарства  та благоустрою.

14:56 19.11.2021

Проведено зустріч з громадськістю с.Хрещенівка.

Проведено зустріч з громадськістю с.Хрещенівка.

  Сьогодні фахівцями із земельних відносин та агропромислового розвитку Нововоронцовської селищної ради – начальником відділу Миколою Колюбаничем та головним спеціалістом Олександром Шмарковським, за участю депутатів селищної ради Альони Білоус та Володимира Ленського, проведено зустріч з жителями села Хрещенівка.

14:43 19.11.2021

Інформаційне повідомлення  про проведення громадського обговорення шляхом зібрання підписних листів кандидатури старости Миролюбівського старостинського округу Нововоронцовської селищної територіальної громади КАРА Сергія Сергійовича.

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення шляхом зібрання підписних листів кандидатури старости Миролюбівського старостинського округу Нововоронцовської селищної територіальної громади КАРА Сергія Сергійовича.

   Нововоронцовська селищна рада Бериславського району Херсонської області проводить обговорення кандидатури старости Миролюбівського старостинського округу.

09:14 17.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь