A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання робочої групи з питання обговорення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нововоронцовської територіальної громади на 2022 рік.

Відбулося засідання робочої групи з питання обговорення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нововоронцовської територіальної громади на 2022 рік.

   2 грудня у сесійній залі селищної ради відбулося засідання робочої групи з питання обговорення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нововоронцовської територіальної громади на 2022 рік. До складу робочої групи включено депутатів та фахівців селищної ради, директорів комунальних підприємств.

15:36 03.12.2021

Відділ ЦНАП ІНФОРМУЄ.

Відділ ЦНАП ІНФОРМУЄ.

   Відділ ЦНАП ІНФОРМУЄ про можливість скористатися новими соціальними послугами на порталі Дія — покрокові інструкції. Мінцифра запустила 7 нових послуг на порталі Дія — оформлення субсидій, призначення та перерахунок пенсій, довідки про страховий та трудовий стаж. Читайте детальну інструкцію, як ними скористатись, за посиланням:                       https://bit.ly/3E7lCCm  ?Як подати заявку на оформлення субсидії? ?Як оформити призначення чи переоформлення пенсії собі, своїм батькам чи бабусям і дідусям? ?Як у декілька кліків отримати довідки онлайн?  ?Що для цього потрібно і скільки часу займає отримання кожної  з цих послуг?

14:20 03.12.2021

Вшанування людей з обмеженими можливостями.

Вшанування людей з обмеженими можливостями.

   3 грудня вся світова спільнота долучається до вшанування людей з обмеженими можливостями. Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем, захисту прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на тому, що права всіх людей, які мають певні особливості, пов’язані з інвалідністю, – рівні.

12:53 03.12.2021

До Міжнародного дня людей з інвалідністю.

До Міжнародного дня людей з інвалідністю.

           Щорічно 03 грудня в Міжнародний день людей з інвалідністю у всьому світі привертається особлива увага до проблем людей з обмеженими фізичними можливостями.

12:48 03.12.2021

До бюджету Нововоронцовської територіальної громади надійшло  більш як 37 мільйонів гривень податків і зборів.

До бюджету Нововоронцовської територіальної громади надійшло більш як 37 мільйонів гривень податків і зборів.

   За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом січня — жовтня 2021 року платники податків сплатили до бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади понад 37,6 млн гривень податків і зборів.

15:05 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь