A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Нововоронцовщини!

Шановні жителі Нововоронцовщини!

  Запрошуємо вас відвідати мітинг-реквієм, присвячений Дню пам'яті жертв Голодоморів, який відбудеться 26 листопада 2021 року о 15.00 год. біля пам’ятного знаку жертвам Голодоморів.

11:01 25.11.2021

Проведення громадських слухань.

Проведення громадських слухань.

   Нововоронцовська селищна рада інформує про проведення громадських слухань ініціативи кандидатури КАРА Сергія Сергійовича на посаду старости в Миролюбівському старостинському окрузі Нововоронцовської територіальної громади, яке відбудеться 27 листопада 2021 року о 10.00 в с. Миролюбівка на площі біля будівлі старостату.

09:09 25.11.2021

Сьогодні у Херсоні селищний голова Володимир МАРЧУК узяв участь у дискусійному обговоренні актуальних питань розвитку охорони здоров’я в умовах реформування галузі та опору пандемії COVID_19.

Сьогодні у Херсоні селищний голова Володимир МАРЧУК узяв участь у дискусійному обговоренні актуальних питань розвитку охорони здоров’я в умовах реформування галузі та опору пандемії COVID_19.

   Сьогодні у Херсоні селищний голова Володимир МАРЧУК узяв участь у дискусійному обговоренні актуальних питань розвитку охорони здоров’я в умовах реформування галузі та опору пандемії COVID_19 за участю представників Національної служби здоров’я України, Асоціація міст України, Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської обласної ради.

15:52 24.11.2021

Презентація Херсонського центру ПТО ДСЗ для старшокласників.

Презентація Херсонського центру ПТО ДСЗ для старшокласників.

     Днями фахівчиня з профорієнтації Нововоронцовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Тетяна Топчій провела онлайн-презентації Херсонського центру ПТО ДСЗ для учнів випускних класів  шкіл. 

12:34 24.11.2021

Селищний голова узяв участь у зустрічі з народним депутатом України Сергієм КОЗИРЕМ.

Селищний голова узяв участь у зустрічі з народним депутатом України Сергієм КОЗИРЕМ.

   З метою обговорення проблемних питань громади, які потребують першочергового вирішення, 23 листопада Нововоронцовський селищний голова Володимир МАРЧУК узяв участь у засіданні «круглого» столу з народним депутатом України Сергієм КОЗИРЕМ, головами районних державних адміністрацій, районних рад та запрошених до участі територіальних громад.

11:05 24.11.2021

Безбар`єрність в Україні, як нова суспільна норма.

Безбар`єрність в Україні, як нова суспільна норма.

   На даний час питання безбар`єрного простору в Україні винесено на найвищий державний рівень, де завдяки ініціативам Першої леді Олени Зеленської проводяться важливі реформи щодо впровадження безбар’єрності як загального підходу у сфері формування державної політики для забезпечення безперешкодного доступу всіх соціальних груп до зайнятості, освіти, пересування, послуг, спілкування та дозвілля, участі в житті громади, щоб кожен член суспільства жив повноцінним життям.

10:58 24.11.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ  про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Просвітницькі програми»

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Просвітницькі програми»

   Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 31 травня 2018 року № 555 (далі – Положення), наказу відділу із гуманітарних питань Нововоронцовської селищної ради від 17 листопада 2021 року № 127 30 листопада 2021 року проводиться І етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Просвітницькі програми» (далі – Конкурс).

14:11 23.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь