Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

Проведено перше засідання з питань наповнення та аналізу надходжень до бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади

Проведено перше засідання з питань наповнення та аналізу надходжень до бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади

  7 квітня 2021 року під головуванням селищного голови Володимира Марчука проведено засідання комісії з питань наповнення та аналізу надходжень до бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади. До складу комісії увійшли: депутат селищної ради, заступник голови комісії Василь Федорнак, керівники структурних підрозділів апарату селищної ради Людмила Ларіна, Микола Колюбанич, начальник фінансового відділу Лариса Найда, керівники територіальних підрозділів служби зайнятості, фіскальних, правоохоронних органів, управління з питань праці.

15:58 08.04.2021

Проведено засідання комісії з питання упорядкування найменувань сіл, вулиць, провулків та інших об’єктів

Проведено засідання комісії з питання упорядкування найменувань сіл, вулиць, провулків та інших об’єктів

  7 квітня 2021 року у залі селекторних нарад селищної ради було проведено перше засідання комісії з упорядкування найменувань сіл, вулиць, провулків та інших об’єктів, розташованих на території Нововоронцовської селищної територіальної громади.

15:51 08.04.2021

Шановні працівники військового комісаріату!

Шановні працівники військового комісаріату!

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята.                                                     Сьогодні, в нелегкі для нашої країни часи, на Вас покладена дуже непроста та відповідальна місія – відбір людей, чий святий обов’язок оберігати спокій та мирне небо над головою, захищати недоторканність та територіальну цілісність рідної держави.    

15:36 08.04.2021

ВАЖЛИВА  інформація для мешканців громади та району!!!

ВАЖЛИВА інформація для мешканців громади та району!!!

    Нововоронцовська селищна рада Херсонської області повідомляє, що з 29 березня 2021 року в громаді функціонує на постійній основі, як структурний підрозділ апарату Нововоронцовської селищної ради – відділ «Центр надання адміністративних послуг».

14:23 08.04.2021

Перерахунок пенсії з 01 квітня 2021 року

Перерахунок пенсії з 01 квітня 2021 року

    Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області повідомляє: Статтею 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі – Закон) передбачено, що з 1 квітня, без додаткового звернення до органів Пенсійного фонду, проводиться перерахунок пенсій особам, які після призначення/попереднього перерахунку пенсії  продовжували працювати та набули не менше 24 місяців страхового стажу, або менше 24 місяців страхового стажу, але після призначення/попереднього перерахунку пройшло не менше 2-х років.

13:11 08.04.2021

Поетичний камертон Ліни Костенко:  патріотичні лейтмотиви

Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви

      З метою підтримки талановитої учнівської молоді Нововоронцовської селищної територіальної громади та популяризації творчості видатної української письменниці Ліни Костенко серед учнів закладів повної загальної середньої освіти громади 26 березня 2021 року проведено І територіальний етап обласної творчої акції «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви».

21:06 06.04.2021

Оперативна інформація щодо поширення коронавірусу на Нововоронцовщині 05.04.2021 року.

Оперативна інформація щодо поширення коронавірусу на Нововоронцовщині 05.04.2021 року.

   З початку епідемії зареєстровано 403 особи хворих на COVID-19; із них одужали –365 чоловік, 4 осіб знаходились на стаціонарному лікуванні, 20 - на амбулаторному лікуванні, 14 осіб померло.

12:16 05.04.2021

Весна іде – роботи починаються!

Весна іде – роботи починаються!

   Весна – пора року, коли природа оживає та розквітає у всій своїй красі! Ми всю зиму очікуємо - ну коли ж нарешті прийде та довгоочікувана весна, а разом з нею тепло.

21:55 03.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь