A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

Рада ВПО: не залишаймо один одного!

   Ради ВПО є консультативно-дорадчим органом при обласних та районних військових адміністраціях, а також при місцевих органах влади. Вони складаються з числа внутрішніх переселенців, представників органів влади та громадських організацій.

15:22 01.12.2023

Опитування ВПО в Бериславському районі

     З метою виявлення потреб та проблем, пов'язаних з інтеграцією внутрішньо переміщених осіб у приймаючу громаду, а також для вдосконалення їх усунення та покращення рівня життя в громаді Рада ВПО у Бериславському районі Херсонської області проводить анкетування

09:04 27.11.2023

Як допомогти дитині бути стійкішою?

   Психіка дитини дивовижна. З одного боку – вразлива до стресів та подразників. З іншого – неймовірно пластична, легше адаптується до обставин, та швидше відновлюється. Завдання дорослого допомагати дитині постійно підлаштовувати свій ментальний приймач під різні обставини. Якщо робити це правильно та змалку, більш імовірно що дитина виросте стійкою та стабільною особистістю.    Звісно, допомогти дитині дорослий може лише тоді, коли сам уміє давати раду своїм емоціям. В аптечці самодопомоги ти знайдеш прості вправи, що допоможуть навчитися регулювати свій емоційний стан, та навчити цьому дитину.

16:28 26.10.2023

Здійснено прийом громадян на території селища з питань державних допомог, пільг та субсидій.

      Для забезпечення доступності громадян щодо отримання адміністративних послуг у відділі «ЦНАП» апарату Нововоронцовської селищної раді затверджено Порядок надання адміністративних послуг за допомогою спеціальної валізки «Кейс «Мобільний офіс».

18:35 20.10.2023

Повідомлення

    09 жовтня 2023 року Одеським окружним адміністративним судом винесено ухвалу про відкриття провадження в адміністративній справі № 420/26635/23 за позовною заявою СЕМЕЛІТ Олени Володимирівни, ЗДЕРОК Людмили Дмитрівни, ТРЯПКІНОЇ Поліни Миколаївни, АНЧУГОВОЇ Валентини Іванівни, ТИРОН Вікторії Миколаївни, ВИСКУБ Олени Володимирівни, РОМАНИШИНОЇ Ірини Михайлівни, ГОДУНА Володимира Івановича, БЕРЕЖНОЇ Валентини Михайлівни, КРЕПЧУК Тетяни Леонідівни до Нововоронцовської селищної ради, за участі третіх осіб на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Начальник Нововоронцовської селищної військової адміністрації Селецький Андрій Анатолійович, Нововоронцовський заклад повної загальної середньої освіти №1 Нововоронцовської селищної ради про визнання протиправними та скасування розпоряджень, а саме:

23:50 19.10.2023

До уваги ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ, зареєстрованих в Нововоронцовській громаді!

    З метою підтримки внутрішньо перемішених осіб Херсонської області, які постраждали від повномасштабного вторгнення та не можуть повернутись до своїх домівок через їх окупацію, руйнування, обстріли та винаймають житло у місці свого теперішнього перебування, БО «БФ «АДРА Україна» пропонує надати грошову допомогу на оренду житла сім’ям, ЯКІ Є ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМИ ОСОБАМИ.

10:19 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь