A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

Проведено засідання комісії з питань наповнення бюджету

   2 серпня 2021 року під головуванням селищного голови Володимира МАРЧУКА відбулося засідання комісії з питань наповнення та аналізу надходжень до бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади.

14:19 03.08.2021

В Україні за телефонним номером 1547 цілодобово та безкоштовно діє Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей.

   За телефоном 1547 звертаються з  питань звернень та повідомлень про/або від осіб, які постраждали від торгівлі людьми, домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або про загрозу вчинення такого насильства.

09:13 03.08.2021

До уваги мешканців Нововоронцовської селищної територіальної громади!

   Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», вулиці Стаханова та Терешкової у селищі Нововоронцовка підлягають перейменуванню.

11:57 02.08.2021

Оголошення про прийняття рішення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Нововоронцовська центральна лікарня» Нововоронцовської селищної ради

    Відповідно до статті 16 Закону України «Про основи законодавства України про охорону здоров’я» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я Нововоронцовської селищної ради, затвердженого розпорядженням селищного голови від 26 липня 2021 року № 152, Нововоронцовська селищна рада оголошує про прийняття рішення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Нововоронцовська центральна лікарня» Нововоронцовської селищної ради.

15:39 30.07.2021

Відсьогодні в місті Одесі розпочався XVI Український муніципальний форум

  Асоціація міст України з 27 по 29 липня 2021 року проводить в Одесі XVІ Український муніципальний форум.    XVІ Форум продовжить багаторічну традицію АМУ збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування.

14:28 27.07.2021

Роботи по капітальному ремонту вулиці Катерини Чернишенко продовжуються.

   Сьогодні селищний голови Володимир МАРЧУК проінспектував хід проведення робіт. Нагадаємо, що 8 липня поточного року розпочато ремонтні роботи вулиці Катерини Чернишенко (бувшої Радянської) селища Нововоронцовка, а саме проводиться капітальний поточний ремонт дорожнього покриття вулиці.

16:39 26.07.2021

Проведено робочу нараду з питання вакцинації

  Сьогодні селищний голова Володимир МАРЧУК провів нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради та старостами громади, на якій обговорювалось питання вакцинації громадян від COVID-19.      Розпочав нараду очільник громади. Зокрема ним зазначено, що наразі епідеміологічна ситуація в населених пунктах громади залишається стабільною. На сьогодні нових випадків корона вірусної хвороби не виявлено, але вже зараз необхідно готуватись до третьої хвилі пандемії, яка вже в Україні, а основним дієвим інструментом проти COVID-19 є саме вакцинація.

14:53 23.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь